Vecka 50

Hej alla föräldrar!

Nu är det bara drygt en vecka till julafton och tre skoldagar kvar på terminen. Den här veckan har vi hunnit med ett fint luciatåg framfört av skolans duktiga förskoleklasser. Julpyssel där eleverna bland annat gjorde smällkarameller.

Vi besökte Naturskolan som blev väldigt lyckat med mycket beröm från deras ledare. Eleverna fick avslutningsvis göra varsin kamera som de med all rätt var stolta över. Idag fredag var Martin från Naturskolan och sammanfattade arbetet med eleverna. Med sig hade han växten kallad Rebecka som såddes år 2000 och nu var 17 år.

Vi fick också besök av Linda som tillsammans med med mig ska arbeta med era barn nästa termin. Linda berättade om sig själv och såg fram emot att börja arbeta med oss. Nästa veckobrev kommer den 8 januari 2018, där jag och Linda presenterar hur vi kommer att arbeta under vårterminen.

Nu kan du som förälder se ditt barns omdöme i ämnena för höstterminen 2017. Bifogar länk till kommunens informationsbrev hur man går tillväga.

Informationsbrev IST

På måndag är det bad på midgårdsbadet, eleverna måste vara på skolan senast klockan 9.00. Vi kommer att ha två banor i stora bassängen och tillgång till lilla bassängen.

Tisdag och onsdag är det klassdagar, har vi tur och det finns snö blir det pulkaåkning en dag.

Avslutningen på onsdag, vi träffas i klassrummet 16.30 för en liten fika stund tillsammans med pepparkaka och saft till eleverna. Eget fika får självklart tas med. Klockan 17.15 går vi ut på skolgården för en gemensam avslutning.

Lars Waltin


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *