Vecka 38

Hej, denna vecka har gått fort och innehållit mycket. I måndags hade vi en heldag med Naturskolan, eleverna fick prova på flera expriment. Vi var både utomhus och undersökte jord och sten, samt inomhus och gjorde flera expriment om luft och vatten. I de olika ämnena arbetar vi på som vanligt. De allra flesta utvecklingssamtalen är avklarade. Tack för bra och givande samtal. Jag och varje elev kommer tillsammans skriva en individuell utvecklings plan utifrån målen vi bestämde under samtalet. Eleven kommer sen att arbeta med sina mål bland annat på Elevens val.

I torsdags var vi och simmade på midgårdsbadet, det var härligt och se alla glada och lekande elever i vattnet. De ska ha mycket beröm för hur de skötte sig när vi var där.

Information från idrotten!

Hej alla föräldrar! Idag har ditt barn varit i simhallen. . Nu är det hög tid att anmäla ert barn till simskola om det inte kan simma. Att kunna simma är ett kunskapskrav på idrotten, och man ska klara 150 m bröstsim och 50 m ryggsim i årskurs 6. Att kunna simma är en billig livförsäkring, både vuxna och barn drunknar varje år på grund av att de inte kan simma eller för att de är svaga simmare. Simning är även en bra motionsform och det är något trevligt man kan göra tillsammans med familjen. Även de elever som kan simma behöver regelbundet gå till simhallen och träna eftersom simning kräver uthållighet och teknik. Bara för att man klarade 200 meter vid förra terminens simtest betyder inte det att man gör det nästa gång. Under detta meddelande finns en länk där ni kan klicka er vidare till midgårdsbadets anmälan till simskola.

http://sigtuna.se/sv/Kultur–Fritid/Simhallar-och-gym1/Nya-Midgardsbadet/Simskolor/

Nästa vecka på torsdag och fredag är det studiedagar och skolan är då stängd. Fritids är öppet som vanligt, kom i håg att meddela närvaro eller frånvaro dessa dagar.

Trevlig helg

Lars Waltin

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *