Vecka 36

Hej, denna vecka har sprungit i väg med en väldig fart den med. Vi arbetar i matteboken, just nu med repetition av det eleverna arbetade med i tvåan. Vi arbetar också med att befästa de fyra räknesätten multiplikation, subtraktion, division och addition. I svenska har vi börjat arbeta i boken Ben och koko söker jobb. Jag läste första kapiteltlet, eleverna svarade på frågor och vi arbetade gemensamt med övningar till kapitlet. Eleverna har denna vecka haft musik. Det är som tidigare läsår Hanna som kommer till skolan och har musiken.

Vi fortsätter att arbeta med ”att lyssna på andra som talar” och att ”bidra till arbetsron” i klassrummet. I torsdags fotograferade vi oss, det gick jättebra, eleverna var duktiga och lyssnade på fotografen. Vi väntar på att få fler krokar och hyllfack i vår hall och hoppas att det snart blir klart.

Nästa vecka på tisdag är det Elevledda utvecklingssamtal ( se tidigare information om just det ). På onsdag är det skoljoggen eleverna behöver kläder att springa eller gå i, bra med ombyte den dagen. Torsdag 14 september har Tingvallaskolan en aktivitetsdag. Den kommer att vara på skolan halva dagen och på midgårdsvallen den andra halvan. Lunch äter vi på skolan. Eleverna börjar som vanligt 8.10 och slutar ca 14.00.

Ha en riktigt skön helg.

Lars Waltin

 

 


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *