Vecka 34

 

Nu är vi i gång!

I informationen som fanns i kuvertet era barn fick med sig hem första skoldagen, så vet ni säkert att årskurs 3 har en ny lärare. Jag Lars Waltin har fått förmånen att arbeta med era barn. Jag har varit på skolan i ett år så de flesta eleverna känner jag kanska väl redan. Jag har under förra läsåret arbetat med elever i behov av särskilt stöd, vilket jag också gjorde innan jag kom till Tingvallaskolan. Jag har arbetat i skolans värld ca 14 år, både som lärare och pedagog på fritids. I klassen arbetar också Jenny Nygren som är lärare mot fritidshem samt Fredrik Olsson vår resurs.

Första veckan avklarad och jag tror alla underbara elever är trötta. Vi har fått en ny elev till klassen. Välkommen Nils, vi ska göra allt för att du ska trivas hos oss🙂 Vi bor nu i nya fina lokaler i paviljongen som vi som bäst håller på att iordningställa, jag är övertygad om att vi där kommer trivas bra med varandra.

Vi har påbörjat vårt värdegrundsarbete som hela skolan kommer att jobba med de första två veckorna. Detta arbete kommer ligga till grund för det fortsätta arbetet på skolan, vi arbetar med likabehandlingsplanen, våra fyra värdegrundsord. Glädje, gemenskap, respekt och trygghet. Fråga era barn om värdegrundsorden så får ni höra mer. Vi har också hunnit med några svenska och matematiklektioner under veckan. Nästa vecka läser vi enligt schema, idrotten är än så länge utomhus. Grupp 1 har idrott tisdagar och torsdagar. Grupp 2 tisdagar och fredagar. Framöver kommer jag att lägga ut grovplaneringar så ni kan se vad era barn arbetar med. Eleverna kommer också att skriva om veckan som gått och visa på vad de arbetar med. Vi startar med elever skriver fredag vecka 35.

Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor.

Lars Waltin

 


Prenumerera på nya blogginlägg

En reaktion på “Vecka 34

  1. Tack för all information och ert värdefulla engagemang i denna blogg. Mycket uppskattat och förtroendeingivande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *